Blog Başlık

  • Mayıs 23, 2022 Morven Ürünler

    Erkekler için yaz aylarının vazgeçilmezi erkek slim fit gömlek, erkek kısa kol gömlek veya desenli erkek gömlek gibi çeşitli gömlek modelleri olduğunu biliyoruz. Bugün sizlere erkek gömlek modellerinden bahsedeceğiz. Peki bu gömlek modellerine nasıl kombinler yapacağınız konusunda kafanız karışık mı? O zaman gelin birkaç tavsiye verelim.

    erkek slim fit gömlek, erkek kısa kol gömlek
  • Mayıs 20, 2022

    Her mevsime uygun, her kombinin joker kartı niteliğinde olan kot pantolon modelleri her erkeğin gardırobunun vazgeçilmezidir. Tarzınıza göre bu kot pantolon modelleri arasından dar paça, dar kesim, geniş paça veya kargo pantolon gibi çeşit çeşit erkek kot pantolon modellerinden istediğinizi seçip kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bugün sizlere kot pantolonlardan bahsedip bazı kombin tüyoları vereceğiz.

    kot pantolon modelleri
  • Mayıs 20, 2022 Morven Ürünler

    Erkek gömlek çeşitleri genellikle klasik giyimin en sevilen parçalarından biridir. Klasik giyimde ütünün ve gömleğin düzgün duruşlu olmasını önemi de büyüktür. Bu nedenle de erkek gömlek ütülerken dikkat etmeniz gereken detaylar vardır. Öncelikle erkek gömlek ütülerken mutlaka bir ütü masası kullanmanız gerekir. Ayrıca ütüleme işlemine başlamadan önce muhakkak ütünün içerisinde yeterli su olup olmadığını da kontrol etmeniz gerekmektedir. İçinde yeterli su olmayan ütü fazla ısınacağı için ütülemek istediğiniz kıyafete ütü tabanı yapışabilir. Bu tip durumlar ile karşılaşmamak için mutlaka ütüleme işleminden önce su miktarını kontrol etmenizde fayda vardır.

    Erkek gömlek
  • Mayıs 18, 2022 Morven Ürünler

    Hem rahat hem de yaz için son derece şık bir seçenek olan erkek tshirt çeşitleri ile benzersiz bir tarz yaratmak oldukça kolaydır. Gün boyu rahat etmenizi sağlayan ve aynı zamanda da oldukça havalı bir tarz oluşturmanıza olanak sağlayan kaliteli erkek tişört modelleri ile benzersiz kombinler yaratın.

    Erkek Tshirt Çeşitleri
  • Mayıs 16, 2022

    Yaz kış fark etmeksizin her kombinin en önemli tamamlayıcısı ayakkabılardır. Bir takım elbisenin altına nasıl ki spor ayakkabı giyilmez ise yazlık bir kombinin altına da kundura ayakkabı giyilmez. Bu ve bunun gibi tavsiyelerle dolu olan bu yazımızda sizlere bazı erkek ayakkabı modellerinden bahsedeceğiz.  İlk bahsedeceğimiz ayakkabı türü erkek klasik ayakkabı modelleri olacak.


     

    erkek klasik ayakkabı modelleri, kundura
  • Mayıs 16, 2022 Morven Ürünler

    Erkek modasının vazgeçilmez parçalarından biri olan erkek ceket modelleri hem şık hem de spor giyim için en sevilen ürünlerden biridir. Rahat olmasının yanı sıra aynı zamanda da klasik giyimdeki şıklığı da sizlere sunan erkek ceket modelleri birçok farklı kombin yapma seçeneğini de sizlere sunuyor.

    erkek ceket modelleri, erkek ceket
  • Mayıs 13, 2022 Morven Ürünler

    Kapri şort tarzı alt giysi tercihlerinde üstünüze genelde polo yaka tişörtler tercih edilmelidir. Ayakkabı olarak causal bir ayakkabı, spor bir ayakkabı ya da güzel bir sandalet tavsiye edilebilir. Erkek şort kombin modelleri üst giyiminiz ve ayakkabı tercihinize göre değişebilir. Erkek şort konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da şort genişliği iki parmağı geçmemeli aksi takdirde üstünüzde emanet gibi duracaktır. Kapri şort modelleri altına parmak arası terlik giymek sadece plajda güzel gözükecektir.

    kapri şort
  • Mayıs 13, 2022 Morven Ürünler

    Kravat erkeklerin özellikle profesyonel iş hayatında çok önemli bir unsurdur. İnsanlara bir konu anlatırken bile kravat sizi ciddiye almasını sağlar, dikkatleri üzerinize çeker ve karşı tarafı etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda kullanacağınız kravatı tercih ederken renk seçimine dikkat etmelisiniz özellikle siyah, bordo veya lacivert renkleri tercih etmelisiniz.

    kravat
  • Mayıs 06, 2022

    Ayakkabı tercihimiz, dış görünüşümüz kadar ayak sağlığı için de son derece önemli bir tercihtir. Bu nedenle Morven erkek ayakkabı modelleri tercih edilmelidir. Erkeklerin önceliği ayak sağlığı olduğu için ürünlerimizden en çok erkek deri ayakkabı tercih edilmektedir. Yine de hem şıklığı hem rahatlığı tercih ederim diyen beylerin aradığı erkek rugan ayakkabı koleksiyonu da sizlere bir çok seçeneği bir arada sunmaktadır.

    Erkek Ayakkabı Modelleri
  • Mayıs 05, 2022

    Birçok farklı çeşide sahip olan erkek pantolon modelleri seçmek aslında oldukça kolaydır. Fakat günlük kullanımda rahatlığın önemini de unutmamak gerekir, yalnızca modele bakılarak alınmış bir erkek pantolon güç içerisinde konfordan mahrum kalmanıza neden olabilir. Bu sebeple de günlük kullanımda üst seviye rahatlık sağlayacak en doğru erkek pantolon çeşitleri nasıl seçilir, gelin birlikte keşfedelim.

    Erkek pantolon modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR