ERKEK GÖMLEK DOĞRU BİR ŞEKİLDE NASIL ÜTÜLENİR?

Erkek Gömlek Doğru Bir Şekilde Nasıl Ütülenir?

Erkek gömlek çeşitleri genellikle klasik giyimin en sevilen parçalarından biridir. Klasik giyimde ütünün ve gömleğin düzgün duruşlu olmasını önemi de büyüktür. Bu nedenle de erkek gömlek ütülerken dikkat etmeniz gereken detaylar vardır.

 

Öncelikle erkek gömlek ütülerken mutlaka bir ütü masası kullanmanız gerekir. Ayrıca ütüleme işlemine başlamadan önce muhakkak ütünün içerisinde yeterli su olup olmadığını da kontrol etmeniz gerekmektedir. İçinde yeterli su olmayan ütü fazla ısınacağı için ütülemek istediğiniz kıyafete ütü tabanı yapışabilir. Bu tip durumlar ile karşılaşmamak için mutlaka ütüleme işleminden önce su miktarını kontrol etmenizde fayda vardır.

 

Erkek gömlek modellerini ütülerken ilk olarak gövde kısmından başlamanız en doğrusu olacaktır. Kol ya da yakalardan başlarsanız erkek gömlek modelini kollara geçip ütülemek isterken kırıştırma ihtimaliniz daha yüksektir, bu nedenle de gövdeden başlayıp ardından kolları ütüledikten sonra son olarak yaka kısmını ütülemeniz gerekir. Erkek gömlek ütülerken genellikle unutulan bir detay da düğme altlarıdır. Düğme altlarına ütünün ince kenarları ile buhar verebilirsiniz. Ayrıca erkek gömlek kollarını da ütülerken mutlaka omuz kısımlarını da doğru bir şekilde ütülemeniz ve unutmamanız gerekmektedir. Ütüleme işlemi sırasında tek bir noktada uzun süre sıcak ütüyü bekletmemeniz ve eğer erkek gömlek modeli ince ve narin bir kumaş ise mutlaka üzerine ince bir havlu ya da tülbent örterek ütülemeniz gerekir.

 

En Gösterişli ve Şık Erkek Gömlek Modelleri

 

Erkek gömlek modelleri birbirinden şık ve gösterişli tasarımları ile klasik giyimde kombinleri süslemeye devam ediyor. Birçok farklı çeşide sahip olan erkek gömlekler ile harika bir tarz yaratmanız mümkündür.

 

Atayaka gömlek modelleri ve keten pantolonlar ile beraber hem tarz hem de konforlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz erkek kısa kol gömlek modellerini de yaz aylarında rahatça kullanabilir ve serinletici bir kombin oluşturabilirsiniz. Yine yaz aylarının en sevilen ve en sık tercih edilen modellerinden olan erkek desenli gömlek çeşitlerini bermuda erkek şort modelleri ile beraber kullanarak muhteşem bir tarza imzanızı atabilirsiniz. İster erkek klasik gömlek modellerini seçin ister günlük modeller, şık ve tarz olmak oldukça kolay!

 

 

Etiketler: Erkek gömlek
Mayıs 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR