TARZINIZA EN UYGUN OLAN ERKEK SLİM FİT GÖMLEK MODELLERİ

ERKEK SLİM FİT GÖMLEK MODELLERİ

Erkekler için yaz aylarının vazgeçilmezi erkek slim fit gömlek, erkek kısa kol gömlek veya desenli erkek gömlek gibi çeşitli gömlek modelleri olduğunu biliyoruz. Bugün sizlere erkek gömlek modellerinden bahsedeceğiz. Peki bu gömlek modellerine nasıl kombinler yapacağınız konusunda kafanız karışık mı? O zaman gelin birkaç tavsiye verelim.

 

ERKEK SLIM FIT GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR

 

Örnek vermek gerekirse; koyu lacivert veya siyah renkte bir slim fit gömleğin altına bej, gri veya çok koyu renkte olmayan siyah renkte bir erkek kumaş pantolon modellerinden birisini seçebilirsiniz. Veya beyaz renkte olan bir erkek slim fit gömlek modelini ise gri, kül veya siyah renkte olan bir pantolon ile tamamlayabilirsiniz. Şimdi gelelim erkek kısa kol gömlek modellerine...

 

ERKEK KISA KOL GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR

 

Yaz aylarında fresh bir görünüm sergilemek için birçok erkek, gömlek tercihini kısa kollu olanlardan yana kullanıyor. Bu sefer açık beyaz renkte kısa kollu gömlek giydiğiniz düşünelim; bu gömleği kombinlemek içinde yine erkek kumaş pantolon modellerinden olan kısa, kumaştan ve tercihen açık gri renkte bir pantolon ile yaz kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu yazımızda vereceğimiz son kombin tavsiyesi ise desenli erkek gömlek modelleri için olacak.

 

DESENLİ ERKEK GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR

 

Bu tip kombinlerde iş, tamamıyla seçeceğiniz gömleğin desenlerinde. Mesela koyu renkte desenlerin ağırlıkta olduğu bir gömlek giydiyseniz altına açık renkte olan pantolon erkek modellerinden birisini seçebilirsiniz. Veya açık renkte desenlerin ağırlıkta olduğu bir gömlek giydiyseniz de gömleğinize nispeten daha koyu renkte olan erkek kumaş pantolon veya keten pantolon erkek modellerinden bir pantolon seçebilirsiniz. Peki gelelim şimdi asıl soruya, bu dediğimiz kombinleri hem uygun hem de kaliteli olarak satın alabileceğiniz bir yer mi arıyorsunuz? O zaman aradığınız yeri buldunuz!

 

ERKEK MODASINDA VAZGEÇİLMEZ MARKA

 

Tam 29 yıldır erkekler için moda dünyasını ilgiyle takip eden ve erkek giyim sektöründe adını duymaya alıştığımız Morven markası bugün sizlere önermiş olduğumuz kombinlerin yanı sıra boxerdan çoraba, takım elbisesinden gömleğe, kol düğmesinden kravata gibi birçok erkek giyim ürünleri üretmekte ve bunları herkesin ulaşabileceği fiyatlara satmakta olan dev bir markadır. Eğer sizlere önerdiğimiz kombinler ve çok daha fazlasını cebinizi yakmadan alacağınız bir yer arayışındaysanız Morven markasının web sitesini kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

 

 



 
Etiketler: erkek slim fit gömlek, erkek kısa kol gömlek
Mayıs 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR