ERKEK KRAVAT

ERKEK KRAVAT

Kravat erkeklerin özellikle profesyonel iş hayatında çok önemli bir unsurdur. İnsanlara bir konu anlatırken bile kravat sizi ciddiye almasını sağlar, dikkatleri üzerinize çeker ve karşı tarafı etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda kullanacağınız kravatı tercih ederken renk seçimine dikkat etmelisiniz özellikle siyah, bordo veya lacivert renkleri tercih etmelisiniz.

Tabi ki sadece iş hayatınızda değil davetlerde, düğünlerde, kutlamalarda, iş yemeklerinde veya günlük hayatınızda kravat erkek bireylerin hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Takım elbise giyen bir erkeğin dikkat edileceği ilk nokta kravatı olacaktır. Kravatın düzgün bağlanmasından rengine kadar pek çok unsur sizi karizmatik gösterebilir veya yanlış kullanımlarda imajınızı kötü etkileyebilir.

 

Erkek Gömlek Kravat Kombinleri

 

Kravat, giydiğiniz gömlekle uyumlu olmalıdır. Rastgele seçimler yapılmamalıdır. Düz renk gömleklerle kravat eşleştirmek kolaydır. Fakat çizgili veya kareli gömleklerde daha zordur. Kareli gömleklerde kravatın deseni büyük olmalıdır. 

Takım elbise giyerken düz bir kravat tercih ediyorsanız mendiliniz aynı renkte desenli olabilir. Tabi hepsinden önce yine kravatınız gömleğinizle uyumlu olmalıdır. Kravatın uzunluğu, kumaşı, astarı ve bedeni yapacağınız kombinle uyumlu olmalıdır. Kravat uzunluğu kemer tokasını kapatacak seviyede olması sizi şık gösterecektir. Spor giyimlerde ince kravat tercih etmelisiniz.

 

Erkek Kravat Modelleri

 

Erkek kravat modelleri pek çok ortama göre değişkenlik gösterebilir. İpek, kadife veya saten pek çok materyallerde bulanan kravat modelleri şıklığından ödün vermek istemeyenlerin en çok tercih ettikleri arasında bulunur. Siyah veya bordo kravat tercihleri önemli bir buluşmada veya yemek davetlerinde insanların sizi ciddiye almasını sağlayacak ve göz önünde bulunduracaktır. 

Çok fazla renkli ve desenli modeller olduğu gibi profesyonel hayatınızda bizim size tavsiye edeceğimiz kravat modelleri arasında sade olanlardır. Hem resmiyetinizi hem de ciddiyetinizi koruyacak sadece kravat modelleri sizi hem karizmatik hem de şık gösterecektir.

Daha fazlası için sizleri Morven sayfamızı ziyaret etmenizi istiyor, zarif görünmenin en güzel yolunu kravatlarımızla kanıtlamak istiyoruz. Hızlı, güvenli, kaliteli ve uygun fiyatlara alışveriş yapabilir, kendinizi veya hediye alacağınız kişi mutlu edebilirsiniz.

 

Etiketler: kravat
Mayıs 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR