Blog Başlık

  • Temmuz 30, 2022 Morven Ürünler

    Yaz mevsiminde erkek modasının gözdesi haline gelen erkek kısa kollu gömlek modellerini şimdi sizler de keşfetmeye hazır mısınız? Sıcak günlerde sizleri ferahlatırken aynı zamanda da son derece şık bir görünüm yaratmanıza yardımcı olan erkek yazlık gömlek çeşitlerini inceleyelim.

    Erkek Yazlık Gömlek
  • Temmuz 27, 2022

    Her erkeğin hayatındaki en özel anlarda giymek isteyeceği, davetlerin ve düğünlerin göz alıcı kıyafeti smokin, 1800’lü yılların başında İngiltere’de özel davetlere katılan erkeklerin sigara içmek için kullandığı özel odalarda kıyafetlerinin üzerine sigara kokusu sinmemesi için giyilen bir ceket olarak ortaya çıkmıştır. Yani günümüzdeki erkek smokin modasının başlangıcı neredeyse 200 yıl öncesine dayanmaktadır.

    smokin
  • Temmuz 26, 2022

    Erkekler için her zaman revaçta olan takım elbise modelleri arasında son dönemlerde öne çıkan model slim fit takım elbise olmaktadır. Klasik görünümden uzaklaşmak isteyen, bunu yaparken de şıklığından ödün vermek istemeyen erkeklerin tercihi olan slim fit takım elbise seçimi yapılırken dikkat edilmelidir.

     

    SLİM FİT TAKIM ELBİSE
  • Temmuz 25, 2022 Morven Ürünler

    Polo yaka tişört, şıklık ile rahatlığı birlikte arayanların öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Erkek tişört modelleri arasında öne çıkan polo yaka, rahatlık ile birlikte gömlek şıklığını da sunmaktadır. Erkek tişört modelleri, rahat giyimi tercih eden kullanıcıların en çok rağbet gösterdiği ürünlerdendir. Özellikle yaz dönemlerinde, kolay kombin imkanı veren erkek tişört modelleri, doğru seçim yapıldığında iş ve özel toplantılar için de kullanılabilmektedir.  Bu seçimde önemli olan yaka modeli olmaktadır.

    erkek polo yaka tişört, polo yaka tişört, polo yaka tshirt, erkek tshirt, erkek tişört, polo tişört, tişört erkek, erkek tişört modelleri, polo yaka tişört erkek, polo erkek tişört, tişört modelleri, polo yaka, yakalı tişört
  • Temmuz 23, 2022

    İnsanlık olarak medeniyetimizin gelişmeye başladığı ilk günden bugüne kadar dış görünüşümüze ve kozmetiğe fazlasıyla önem verdik. Bunun sonucunda ise ışıltılı kıyafetleri, güzel görünümlü ayakkabıları, gözalıcı mücevherleri ve çeşitli doğal esansların karışımından oluşan muhteşem kokulu parfümleri ortaya çıkardık.

    PARFÜM
  • Temmuz 19, 2022 Morven Ürünler

    Erkek gömlek modelleri, en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Erkek gömlek seçimi yaparken bazı hayati kriterlere dikkat etmelidir. Bunların başında da ürünün ölçüleri gelmektedir. Gömlek modelleri seçilirken iki ana kriter bulunmaktadır. Bunların ilki gömleğin mutlaka uzun kollu olması, ikincisinin ise dar ve kısa olmamasıdır. Erkek gömlek modelleri, tarz giyinmenin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilmektedir. Erkeklerin vazgeçemediği bu kıyafetin bazı özelliklerinin bulunması da kaçınılmaz olmaktadır.

    Erkek gömlek modelleri
  • Temmuz 13, 2022

    Birçok erkek maskülen ve şık görünüm elde edebilmek için klasik giyinmeyi tercih ederler. Çalışılan sektöre göre de değişkenlik gösterebilen giyim alışkanlıkları, özel davetlere iştiraklerde, düğünlerde vb faaliyet alanlarına göre kendi özelinde daha maskülen olan klasik stili kaldırabilmektedir. Bu gibi zamanlarda şüphesiz en doğru seçimler erkek takım elbise modellerinden tercih edilerek yapılmaktadır. Erkek takım elbise modelleri birçok farklı renkte, modelde ve kesimde imal edilmektedir. Rengine göre değişkenlik gösterirken, sade olan aksesuar olarak sadece kravatla kombinlenen takımlar olduğu gibi yelekli takım elbise modelleri de mevcuttur. 

    Takım Elbise
  • Temmuz 07, 2022

    Yetişkin bireyler giyimlerinde öncelikle rahatlık akabinde şık olmayı amaçlarlar. Kadınlar kadar erkekler de şıklığından taviz vermek istemezler. Alt giyim ürünlerinde erkek pantolon seçiminde de bu iki başat unsur göz önüne alınarak tercih yapılacak olursa, kumaş pantolon doğru bir tercih olacaktır. Yaz ve kış ayları için farklı kumaşlarda imal edilen erkek kumaş pantolon giyimde sağladığı rahatlığın yanında, kolay kombin yapılabilmesi açısından da iyi bir tercih olacaktır.

    ERKEK KUMAŞ PANTOLON
  • Temmuz 04, 2022 Morven Ürünler

    Kol düğmeleri gömlek kullanılan her ortamda kullanılır. Özellikle manşetli gömleklerde kol düğmeleri kullanabilirsiniz. Daha ziyade takım elbiseli kombinlerde kol düğmeleri tercih edilmektedir. Sıradan ve günlük gömlek kullanımından sıkılan, şıklığını ön plana çıkarmayı isteyen beyler için harika ve özel tasarım erkek kol düğmesi modelleri itina ile tasarlanmıştır.

    Kol Düğmeleri
  • Temmuz 02, 2022 Morven Ürünler

    Kemer çeşitleri pantolon ya da  şortların belini kavramak için tasarlanmış doğal deri ya da sentetik ürünlerden elde edilmiş giyim aksesuarlarıdır. Yüzlerce yıldır kullanılan erkek kemer modelleri pek çok amaçla şekil değiştirmiştir. Kimi zaman sadece askeri ciddiyeti gösteren işlevsiz görüntü amacı ile kullanılmış kimi zaman etnik elbiselerin ayrılmaz bir parçası olarak çeşitli işlemeler ile süslenmiş olarak kullanılmıştır.

    Deri Kemer
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR