Blog Başlık

  • Ekim 31, 2022 Morven Ürünler

    Gündelik hayatta üst giyim, alt giyim veya takım elbiselerin tamamlayıcısı hâline gelen takım elbise altına ayakkabı seçimi de oldukça önemlidir. Çünkü ayakkabılar da şık bir giyimin vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu şıklığı yakalamak o kadar da kolay değildir. Yapılan kombin doğrultusunda seçilecek ayakkabı da önemlidir. Örneğin, spor bir kombin yapılmışsa ya da böyle bir görünüm sağlanmak isteniyorsa takım elbise altına spor ayakkabı tercih edilebilir.

    TAKIM ELBİSE
  • Ekim 27, 2022

    Kombinli takım elbise son dönem takım elbise dünyasında adından söz ettiren ürünlerin başında gelir. Hazır bir kombine sahip olduğu için bu takım elbiseler için ekstra bir kombin yapmaya gerek kalmamaktadır. Bu da erkeklere kolaylık sağlamakta, tek bir ürün ile gayet şık bir kombin yakalamaktadır. Kombinli takım elbise, her renkten ürünlerin bulunabildiği geniş bir koleksiyona sahiptir.

    KIŞLIK MONT ERKEK
  • Ekim 25, 2022 Morven Ürünler

    Genellikle iş hayatında ve özel günlerde önemli bir yere sahip olan kumaş pantolon, hayatın büyük bir bölümünü kapsamaktadır. Bu nedenle oldukça önemli bir yere sahiptir ve klasik pantolon seçimi yaparken dikkat etmek gerekir. Bu seçimlerde şık olmanın yanı sıra o pantolonun kaliteli, rahat, beden ölçülerine ve yapılacak kombine uygun bir pantolon olması gerekmektedir.

    ERKEK KUMAŞ PANTOLON
  • Ekim 24, 2022 Morven Ürünler

    Havalı, rahat ve özel tasarlanan erkek spor ceket modelleri seçiminde mevsim koşulları, kombin yapacağınız ürünler, nerede giyineceğiniz ve en önemlisi sizin zevkiniz oldukça önemlidir.

    ERKEK KLASİK CEKET
  • Ekim 24, 2022 Morven Ürünler

    Geçmişten günümüze erkekler için vazgeçilmez bir kombin olan klasik takım elbise modelleri hâlen çok revaçtadır. Aslında klasik olan çoğu şey öyle değil midir? Erkek giyimde de her daim yerini korumaktadır.

    ERKEK KLASİK TAKIM ELBİSE
  • Ekim 15, 2022 Morven Ürünler

    Polo yaka tişört sevmeyen bir erkek yok denecek kadar azdır, sizce de öyle değil mi? Karşılaşılan birçok erkeğin üzerinde polo yaka tişört görmek yadsınamaz. Çünkü erkek üst giyimde gömlek ve tişört evet var olan ürünlerdir. Ancak tişört şıklığına klasik bir dokunuş katmış olan polo yaka, tişörtün havasını da değiştirmekte ona ekstra bir şıklık katmaktadır. Polo yaka tişört, zevklere uygun her renge mevcuttur. Dilediğiniz tüm renklerde polo yaka tişört bulmak erkek giyimde oldukça mümkündür. 

    POLO YAKA TİŞÖRT
  • Ekim 12, 2022 Morven Ürünler

    Zamansız şıklık dendiğinde siz neler söylersiniz? Giyim dünyasında bazı ürünler vardır, her zaman şık gösterecek ve modası hiçbir zaman geçmeyecek parçalardır bunlar. Gömlek gibi. Erkek gömlek modelleri, her gün yepyeni ürünleri ile erkek giyim dünyasının zenginleşmesini sağlayan ve gömlek seven erkeklerin dolaplarını süsleyen klasik bir üründür.

    ERKEK GÖMLEK MODELLERİ
  • Ekim 10, 2022 Morven Ürünler

    Takım elbise mendili erkeklerin seçim yapmakta zorlandığı bir kısım olabiliyor. Bu yüzden bu başlık altında doğru mendil seçiminin nasıl olabileceği hakkında bilgilere yer vereceğiz. Öncelikle takım elbise mendil, saat ve ayakkabı gibi aksesuarlardan önce yapılmalıdır. Çünkü bu aksesuarlar takım elbisenin modeline göre daha sonradan kombinlenir.

    TAKIM ELBİSE MENDİL
  • Ekim 06, 2022 Morven Ürünler

    Erkek kaban modelleri sonbahar mevsiminde en şık giyimlerin tamamlayıcısı olarak biliniyor. Kabanlar mont ve ceket ile karıştırılabiliyor. Kabanların amacı sonbahar sezonunda tamamlayıcı bir kombin gerçekleştirmek oluyor.

    Erkek kaban
  • Ekim 04, 2022 Morven Ürünler

    Smokin modelleri damatlığın alternatifi olarak kullanılıyor. Daha modern görünüm sunan smokin damatlık çeşitleri ile sizlerde tarz kombinlere imza atabilirsiniz. Smokinler her ne kadar damatlık ile aynı olarak bilinse de farklı detaylar içermektedir. Örnek olarak damatlık modelleri papyon ve kuşak kullanımı gerektirmez ancak smokin için durum böyle değil.

    damatlık
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR