Blog Başlık

  • Ağustos 31, 2022 Morven Ürünler

    Kumaş pantolon modelleri hem rahat hem de iş hayatına uygu olması sebebiyle erkekler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Erkekler için tasarlanmakta olan bu modeller hem ceketli hem ceketsiz ya da sadece gömlekle şık ve rahat şekilde kombinlenmektedir. Erkek kumaş pantolon her renkte ve modelde karşımıza çıkmakta, düz ya da çizgili olarak tasarlananları bulunmaktadır.

    KUMAŞ PANTOLON
  • Ağustos 29, 2022

    Smokin erkeklerin en özel günlerde kullanmakta olduğu damatlık olarak da bilinen son derece şık bir kıyafettir. Hem modern hem şık hem de daha tarz durmak için seçilebilecek olan erkek smokin modelleri her dönem popülerdir. Farklı renk ve modelde tasarlanmakta olan smokinler seçilirken dikkat edilmesi gereken hususlar da vardır. Resmi davetlerde, özel günlerde ve etkinliklerde bu günlere uygun renk ve modeller tercih edilmelidir. Bu yüzden smokin giyecek olanlar vücut tiplerine ve giyecekleri alana göre tercih yapmalıdır. 

    SMOKİN MODELLERİ
  • Ağustos 25, 2022 Morven Ürünler

    Beylerin şık ve ciddi bir görünümün yanı sıra havalı ve tarz sahibi olmalarını sağlayan erkek takım elbise modelleri son derece bol seçenek sunmaktadır. Özellikle iş adamları, avukatlar, bankacılar, sigorta görevlileri, beyaz yaka çalışanları ve tüm özel günlerde, beylerin en büyük ihtiyacı erkek takım elbise modelleri olmaktadır. Erkek takım elbise modelleri arasından kendi vücut yapılarına uygun olan modeli seçmek beylerin şıklığına şıklık katacaktır. Erkeklerin en çok tercih ettiği model klasik takım elbise modelidir.

    morven, takım elbise, erkek takım elbise, klasik takım elbise, erkek takım elbise, takım elbise erkek, siyah takım elbise, takım elbise fiyatları, lacivert takım elbise, erkek takım elbise modelleri, takım elbise modelleri, takım elbise slim fit, dar kesim takım elbise
  • Ağustos 22, 2022 Morven Ürünler

    Dünyada en çok kullanılan pantolon siyah kumaş pantolon olabilir, siyah giysiler oldukça şık ve kolay kombin edilebilir parçalardır. Siyah kumaş pantolon neredeyse tüm renkler ile uyumlu bir tercihtir. Beyaz gömlek ile kullanacağınız siyah kumaş pantolon klasik bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Mavi ya da bej rengi bir gömlek kullanmanız sade ama şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Tüm gömlek pantolon kombinlerinizde mutlaka şık bir kemer kullanmanız gerekmektedir. Siyah pantolonlar ile genellikle siyah ayakkabılar tercih edilse de siz pantolonunuzun renginden daha koyu olabilecek tüm renk ayakkabıları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken bir husus olarak kesinlikle açık renk çoraplar kullanmaktan kaçınmalısınız. Seçmiş olduğunuz siyah kumaş pantolon ile koyu renk çoraplar kullanmalısınız. Asla unutmamalısınız şıklık detaylarda gizlidir. 

    kumaş pantolon, erkek kumaş pantolon, erkek slim fit pantolon, kumaş pantolon erkek, siyah kumaş pantolon, slim fit pantolon, klasik pantolon, siyah kumaş pantolon erkek, erkek kumaş pantolon fiyatları, kumaş pantolonlar
  • Ağustos 18, 2022

    Erkek kısa kollu tişört giymenin tam zamanı! Yaz geldi de geçiyor bile. Bu sıcak yaz aylarında tişört giyemezsek başka hiçbir zaman giyemeyebiliriz. O zaman alışverişin tam vakti. Bu senenin en trend erkek tişört modelleri, çeşitli renk skalasıyla raflarda. Morven giyim alışverişte en yakın dostunuz olacak. Morven tişört modelleri tam sizlere göre. O zaman hiç vakit kaybetmeyin ve Morven ayrıcalıklarını sonuna kadar siz de görün. 

    TİŞÖRT
  • Ağustos 15, 2022 Morven Ürünler

    Birçok çeşit, boy ve renk seçeneği bulunan, yaz aylarının vazgeçilmezi olan erkek şort modelleri sayesinde serin ve rahat bir yaz geçirebilir, birçok tişört seçimi ile etkileyici kombinelere dönüştürebilirsiniz. Yaza damgasını vuran bu erkek şort modelleri ile şık bir görünüm yakalayabilir, etkileyici bir tarza sahip olabilirsiniz. Keten ve pamuk gibi daha derli toplu kumaşlara sahip erkek şort modelleri ile basic tişörtler tercih ederek şık erkek şort kombinleri yapabilirsiniz. Bu şortlar ile kullanacağınız spor görünümlü kemerler ve spor ayakkabılar da uyumlu renklerde olmalıdır. Ayrıca erkek şort kombinleri yaparken, çorap giymeyi düşünüyorsanız, ayakkabı altında gözükmeyecek babet çorapları tercih etmenizde fayda var.

    Erkek Şort
  • Ağustos 10, 2022 Morven Ürünler

    Erkekler için son derece kullanışlı olan polo yaka tişört aynı zamanda oldukça da popülerdir. Yaz günleri için vazgeçilmez olan bu tişört modeli sonbaharda da sıkça giyilmektedir. Harika renkleri ve bunların uygun şekilde kombin edilmesi sonucunda ortaya çok güzel ve şık bir görünüm çıkmaktadır. Polo yaka tişört erkek gardıroplarında mutlaka bulunmalıdır. Eğer siz de bu konuda inceleme yapmak ve tişört modellerinin, renklerinin neler olduğunu görmek isterseniz Morven ile tüm bunlara ulaşabilirsiniz. 

    POLO YAKA TİŞÖRT
  • Ağustos 08, 2022

    Erkek ceket genel olarak hem gündelik hayatta hem de kişilerin özel günlerde tercih edebilecekleri bir seçenek olarak sunulmaktadır. Takım elbise ceket alternatifleri hem takım oluşması açısından hem de pantolon üstü ceket konforuna sahip olmak isteyen kişiler tarafından yoğun bir şekilde ilgi görmektedir. Erkek ceket modelleri sıklıkla tercih edilmeye devam etmekte ve özellikle renk çeşitliliği ile herkesin beğenisini toplamaya devam etmektedir. Görseli ile ilgi çekmeye devam eden slim fit ceket oldukça iddialı bir görünümün oluşmasına ortam hazırlayacak bir seçenek olarak her zaman ilgi görmektedir.

    Takım Elbise Ceket
  • Ağustos 04, 2022 Morven Ürünler

    Erkeklerin hem günlük hayatta hem de özel zamanlarda sıklıkla tercih edebilecekleri ayakkabı birbirinden farklı modelleri ile beklentileri karşılamaya devam etmektedir. Erkek ayakkabı her zaman tarzı ve ayakta sağladığı rahatlığı sayesinde tüm kişiler tarafından tercih edilmekte ve ayak sağlığına uygun malzemeden üretilmektedir. Erkek klasik ayakkabı özellikle uzun süreli olacak şekilde ayakta kalan kişiler tarafından büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Tercih edildiği şekilde tüm ayakkabılar ayakkabı sağlığına uygun olacak şekilde üretilmektedir. Deri ayakkabı özel üretime konu olmakta ve deri üretimi ile gerçekleşen ayakkabılar genel olarak çok daha uzun süreli kullanım oluşturmaktadır. 

    ERKEK AYAKKABI
  • Ağustos 02, 2022 Morven Ürünler

    Takım elbise modelleri renkleri ve tarzları ile herkesi büyülemeye devam etmektedir. Erkeklerin severek kullanabilecekleri özel anlarını unutulmaz hale getirebilecekleri damatlık seçenekleri ile her zaman beklentileri karşılamaya güvenilir bir şekilde ortam hazırlamaktadır. Takım elbise erkek modelleri sayesinde tüm erkeklerin her zaman tercih edebilecekleri şık ve modern çizgilerden oluşan alternatifler meydana gelmektedir. Hoş görünümleri ve iddialı görselleri ile beklentilerin ötesinde seçenekler bir araya getirilmektedir. Damatlık modelleri sezonun en yeni ve en canlı seçenekleri ile güvenilir bir şekilde bir araya gelmekte ve özellikle hoş bir görünümün oluşmasına olanak sağlamaktadır. Siyah takım elbise her alana uygun ve şık tasarımı sayesinde yoğun bir biçimde tercih edilmektedir. 

    TAKIM ELBİSE
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR