Blog Başlık

  • Mart 29, 2022

    Banka kartları, kredi kartları, marka kartları, market kartları, kimlik kartı… Saymak dahi yorucu! Bu kadar kartınız var ve tamamı da bir yerlerde işinize mi yarıyor? Hele ki erkekler için kartlar zaruri bir ihtiyaçtır. O halde normal cüzdanlar şöyle dursun, bence birlikte kartlık cüzdanlara bir göz atalım.

    Erkek Cüzdan ve Kartlık Cüzdan Modelleri
  • Mart 26, 2022

    Hayatta yaptığınız hiçbir seçim bilinçsiz olmamalı. Neyi, neden yaptığını bilmek çok önemli. Örneğin, çorap satın alırken bile bu böyle. Çok basit gibi görünen çorap seçimlerinde, alacağın çorabın özelliklerini ve senin ayağına nasıl bir etki edeceğini bilmek önemli. O halde gelin erkek çorap ürünlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara bir göz atalım.

    Erkek çorap
  • Mart 24, 2022

    Özel günler için kombin oluşturmak pek çok erkeği zorlamaktadır. Bu yüzden akıllarına ilk gelen genelde takım elbiselerdir. Ancak, o öyle değil! Erkek slim fit ceket gibi erkek ceket modelleri ile de gayet şık ve tarz kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Klasik erkek giyim kombinlerini, erkek takım elbise kombinlerini incelemek isteyen beyleri hemen takım elbise kategorimize alabiliriz. Ancak şık bir business casual kombin için erkek blazer ceket ve erkek slim fit ceket olmazsa olmazdır.

    Erkek ceket modelleri
  • Mart 22, 2022

    Dolabınızdaki erkek ceket modelleri arasında bulunan erkek ceket blazer modelleri, her zaman tercih edebileceğiniz bir kombin parçasıdır. Özellikle iş tarzının son yıllarda trend parçalar olmaya başlamasıyla, erkek ceket blazer modelleri şık kombin seçeneklerinin önemli parçalarından biri olmaya başlamıştır. 

    Erkek ceket modelleri, Erkek ceket blazer
  • Mart 19, 2022

    Kış aylarında giyilecek takım elbise modeli kumaşı ise daha kalın, ancak hava aldırır yapıda olması önemlidir. Bunun için yünlü kumaşlar tercih edilebilir. Yün, nefes alma kapasitesi oldukça yüksek kumaşlardan biridir. Hem gündüz sıcağı hem de gece serinliğinde vücudunuzu rahatsız etmeden giyilebilir. Ancak yün kumaşların buruşma olasılığı diğer kumaşlara nazaran daha fazladır. Fakat kolayca ütülenebilir. Yün kumaşlar; kamgarn, tüvit, pazen, gabardin, kaşmir gibi alt gruplara ayrılır. Bu ayrım genellikle yün ipliğinin dokuma şekline göre değişmektedir. Giyeceğiniz ortama ve konsepte uygun, mevsimsel dokuma sıklığına sahip takım elbise kumaşlarından birini seçebilirsiniz.

    Takım Elbise Seçerken Dikkate Alınması Gereken Noktalar!
  • Mart 17, 2022

    Polo yaka erkek tişört modellerinin nefes alabilen gözenekleri ve özel detaylarıyla şık bir görünüm sağlayan dynamic fit yapısı, hayattan ne istediğini bilen, zevk sahibi erkekler için tasarlanmıştır. Morven polo yaka erkek tişört modelleri tasarlanırken, minimalizmin sade anlayışı estetik çizgilerle zenginleştirilmiştir. Bu zenginlik ise benzersiz bir şıklık olarak üzerinizde yeri almaktadır.

    Morven Polo Yaka Erkek Tişört Modelleri ile Tarzını Yansıt
  • Mart 17, 2022

    Erkekler için, takım elbise seçmek adeta bir onur meselesidir. Her erkeğin dolabında en az bir çeşitte olsa, takım elbise vardır. Gündelik hayata bakıldığında düğün, davet, iş, buluşma, özel günler derken, neredeyse her alanda takım elbise giymeyi tercih ediyorlar. Gidilecek yerin önemine göre yelekli takım elbise, siyah takım elbise, dar kesim takım elbise, damatlık modelleri gibi, kombinli takım elbise modelleri değişmektedir. Ancak takım elbise modelinin kombini kadar, kumaşı da önemlidir. 

    Takım elbise fiyatları, Takım elbise, Takım elbise modelleri, Yelekli takım elbise, Siyah takım elbise, Dar kesim takım elbise, Damatlık modelleri, Kombinli takım elbise
  • Mart 16, 2022

    1920'lerde başlayan smokin modası cumhuriyetin ilanından sonra Türkiye'de de yerini almıştı. Ancak smokin modası diye bir şeyden bahsetmek ne kadar doğru, emin değilim. Çünkü smokin, çıktı çıkalı, her zaman klasik yerini korumuştur.

    Smokin, Smokinler, Smokin damatlık, Smokin takım elbise
  • Ağustos 18, 2020

    Bugünlerde malum  salgın nedeniyle hepimiz için maske kullanımı zorunlu olmuştur.
    Peki alacağınız maske hangi özelliklere sahip olmalı ?

    Öncelikle  maske üretiminde kullanılan kumaşların standartlara uygun olması gerekir.
    Melantis cerreahi maskelerde kullanılan kumaşlar 3 katlıdır . Bu kumaşlardan ilki spunbond ve diğeri ise %98,2 etkili bakteri filtrasyonu özelliği olan Melt Blown nonwoven kumaştır.
    Anılan kumaşlar, avrupa standartları belgelerinde tarif edilen kumaşlardır ve bu yüzden Melantis Cerrahi Maske,  CE, ISO sertifikalı, ÜTS kayıtlı ve Sağlık Bakanlığından onaylıdır.
     

    maske,medikal maske
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR