YAZ AYLARININ TERCİHİ ERKEK ŞORT MODELLERİ

Yaz Aylarının Tercihi Erkek Şort

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber giyim kuşamımızda da değişimler yavaş yavaş başlıyor. Erkekler rahat rahat dolaşmak için geniş kısa üstler ve kapri şort gibi seçeneklere koşmaktadır. Erkek şort tercihleri konusunda sportif modelleri en çok tercih edilenlerdendir. 

Yazın kavurucu sıcaklarına karşı sahilde, parkta, gezi yazlık şort erkek bireyleri tarafından oldukça ilgi görmektedir. Önceden genel olarak diz hizasında olan şimdilerde kısa şort erkek veya diz hizasını geçen erkek kapri modelleri olarak seçenekleri mevcuttur.

 

Erkek Şort Kombin Modelleri

Kapri şort tarzı alt giysi tercihlerinde üstünüze genelde polo yaka tişörtler tercih edilmelidir. Ayakkabı olarak causal bir ayakkabı, spor bir ayakkabı ya da güzel bir sandalet tavsiye edilebilir. Erkek şort kombin modelleri üst giyiminiz ve ayakkabı tercihinize göre değişebilir. Erkek şort konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da şort genişliği iki parmağı geçmemeli aksi takdirde üstünüzde emanet gibi duracaktır. Kapri şort modelleri altına parmak arası terlik giymek sadece plajda güzel gözükecektir.

Şık bir görünüm istiyorsanız eğer erkek şort tercihleri genel olarak desenli değil de sade görünümlü olmalıdır. Yine kapri şort tercih ederken bacağınızın kalınlığı da önemlidir. Eğer kalın bacağa sahipseniz geniş şortları tercih etmelisiniz. Şort bacağınızı sıkmamalı bu ayrıntıya dikkat edilmelidir.

Kumaş pantolon tarzında şortlar tercih ediyorsanız eğer üzerinize gömlek giymeyi de tercih edebilirsiniz. Rahat giyimde erkek şort kombin oldukça kolaydır. Hem estetik görünmek hem de rahat giyinmek istiyorsanız şortlar bu noktada hayat kurtarıcı görevi görmektedir.

 

Morven Farkıyla Erkek Şort 

Kaliteli ve sepette indirim imkanlarıyla cebinizi yakmayan şort ve kapri modellerimizi görmek için sizleri Morven sayfamıza bekliyoruz. Kolay ve güvenli ödeme imkanıyla kendi zevkinize uygun modellerimiz tercih edebilir hızlı bir şekilde siparişinizi ulaştırabilirsiniz. İnternetin diğer ucunda size yardımcı olmak için hazır durumda beklemekteyiz. Sizlerin rahatlığını düşündüğümüz için kaliteli malzemelerden üretilen şortlar, sizleri hem rahat hissettirecek hem de şık gösterecektir. Çok beklemeden sizi sayfamızı ziyaret etmeye bekliyoruz.


 
Etiketler: kapri şort
Mayıs 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR