BU YAZ NE GİYSEM DİYE DÜŞÜNENLERE; EN GÖZ ALICI ERKEK AYAKKABI MODELLERİ

BU YAZ NE GİYSEM DİYE DÜŞÜNENLERE; EN GÖZ ALICI ERKEK AYAKKABI MODELLERİ

Yaz kış fark etmeksizin her kombinin en önemli tamamlayıcısı ayakkabılardır. Bir takım elbisenin altına nasıl ki spor ayakkabı giyilmez ise yazlık bir kombinin altına da kundura ayakkabı giyilmez. Bu ve bunun gibi tavsiyelerle dolu olan bu yazımızda sizlere bazı erkek ayakkabı modelleri hakkında konuşacağız.  İlk bahsedeceğimiz ayakkabı türü erkek klasik ayakkabı modelleri olacak.


ŞIK OLMAYI SEVEN ERKEKLERİN VAZGEÇİLMEZİ ERKEK KLASİK AYAKKABI MODELLERİ

 

Şık takım elbiselerin, kumaş pantolonların ve kundura ayakkabı yerine daha rahat gözüken ayakkabılar giyen erkeklerin en çok tercih ettiği ayakkabı türü, erkek klasik ayakkabı modelleridir. Peki nasıl kombinlerin altına giyilir bu ayakkabılar? Mesela koyu renkte bir damatlığın altına yine koyu renkte bir klasik ayakkabı tercih edilebilir. Veya giymiş olduğunuz keten veya kumaş pantolonun altına pantolonun renklerine yakın bir renkte erkek klasik ayakkabı modeli tercih edilebilir. Şimdide rahat takılmayı seven erkekler için erkek günlük ayakkabı modellerinden bahsedelim.


RAHATLIĞINA DÜŞKÜN ERKEKLERE GÜNLÜK AYAKKABI MODELLERİ

 

Ofis ortamlarında, davetlerde veya partilerde hem rahatlıktan hem de şıklıktan ödün vermeyen beylerin bir numaralı seçimi her zaman erkek günlük ayakkabı modelleri olmuştur. Ve neredeyse bütün kombinlerinizi bu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Mesela siyah renkte bir kot pantolonun altına koyu renkte bir günlük ayakkabı tercih edebilirsiniz. Bej renkte bir pantolonun altına da kahverengi tonlarında erkek günlük ayakkabı modellerinden birisini tercih edebilirsiniz.


CİDDİ VE ŞIK GÖRÜNMEYİ SEVEN BEYLERE EN İYİ KUNDURA AYAKKABILAR

 

Keten ve kumaş pantolonların, takım elbiselerin vazgeçilmezi hiç şüphesiz kundura ayakkabılardır. Uygun olacağı kombin sayısı az olacağı için fazla tavsiye vermeye gerek yoktur. Yine de açık renklerde pantolonların altına koyu renkte kundura ayakkabı giymemeye, koyu tonlarda pantolonların altına da açık renklerde kundura ayakkabılar giymemeye özen gösterin. Tabii günümüzde ayakkabı fiyatları cep yaktığından her ortama ayrı ayakkabı almak zor. Ancak yine de erkek ayakkabı modellerini olduğundan daha ucuza ve kaliteli olarak satan yerler mevcut. Bunlardan birisi ise artık neredeyse hepimizin bildiği Morven markası. MORVEN, ayakkabıların yanı sıra aklınıza gelebilecek bütün erkek giyim ürünlerini uygun fiyata, yüksek kaliteye satan bir marka. Yazımızda bahsetmiş olduğumuz bütün ürünleri ve daha fazlasını Morven’in internet sitesinde bulabilirsiniz.

 

 

Etiketler: erkek klasik ayakkabı modelleri, kundura
Mayıs 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR